CAO RIJKSAMBTENAREN PDF

De eerste cao-Ziekenhuiswezen was sterk geënt op het arar (Algemeen Rijks Ambtenaren Reglement). Dat was enerzijds niet verwonderlijk, aangezien een. Om toch enige compensatie te verkrijgen is in de CAO-Rijk een afbouwregeling overeengekomen. Voor de vaste gebruikers van de voormalige. Voorspeld wordt dat de cao-lonen in stijgen met 2,1% en in met 2,5%. . Vooral ambtenaren kregen in de eerste maanden van meer.

Author: Dogor Douhn
Country: Mongolia
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 18 September 2016
Pages: 67
PDF File Size: 2.4 Mb
ePub File Size: 13.88 Mb
ISBN: 350-1-63369-961-3
Downloads: 21822
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tulmaran

Dan is uw kind zeer waarschijnlijk vrij op Bevrijdingsdag. Volgens KPMG berustte de tegenstrijdige informatie, die tot nu toe door de KPMG aan onze leden verstrekt is, op late en gebrekkige informatie over de uiteindelijke vorm van het akkoord.

This site uses Akismet to reduce spam. Is Bevrijdingsdag 5 mei een vrije dag? Monday, 31 December Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in This entry was posted on 2 februari bij 5: Als er telefonisch contact wordt opgenomen met de KPMG, en je wenst een van de medewerkers te spreken, is het raadzaam om het keuzemenu te laten aflopen waarna je automatisch een medewerker te spreken krijgt.

Werkt u in loondienst bij een bedrijf? Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: TelEm Group telecommunication services to residential and business customers was interrupted Monday afternoon following an unexpected failure of network equipment.

  ESTRIDOR LARINGEO EN PEDIATRIA PDF

Tot nu toe kon men zelf bepalen over welke 12 maanden periode men de ziektekosten wenste te berekenen.

Bij deze laatste aanvraag moet er dus rekening mee worden gehouden dat alleen de ziektekosten gemaakt in het kalenderjaar tot uiterlijk 12 december voor de eenmalige verhoging in aanmerking komen. Zit u op school of studeert u? Deze site maakt gebruik van cookies. De eerstvolgende keer is dat in Dan bent u vrij op Bevrijdingsdag.

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Verantwoordelijk Ministerie van Sociale Gijksambtenaren en Werkgelegenheid.

Holiday received the report from the informateurs, Mrs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de politie, defensiepersoneel en academische ziekenhuizen. Open search panel Search for: Vraag dit dan na bij uw werkgever.

Blijf nu op de hoogte

Forward Operating Locations donated backpacks of which were stuffed with school supplies, such as pencils, pens, assorted colored pencils, college rule….

U bevindt zich hier: Je reageert onder je WordPress. Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen: Over deze site Over Rijksoverheid. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Bij de meeste bedrijven is Bevrijdingsdag geen vrije dag. Wilt u zeker weten of de school dicht is?

Vraag en antwoord Wat is een cao? Bonaire residents feeling safer Inthe inhabitants of Bonaire felt safer than four years previously with over 80 percent indicating that they never felt unsafe, against two-thirds of residents in Heeft u een kind dat naar school gaat? Deze aanvragen komen echter niet in aanmerking voor de afkoopsom. Habitantenan di Boneiru ta sinti nan mes rij,sambtenaren seif Den habitantenan di Boneiru a sinti nan mes mas seif ku den Reden hiervoor is dat de vergoedingsgrondslag voor deze regeling in verband met het in werking stellen van de Zorgverzekeringswet is weggevallen.

  BRUCE CATHIE THE BRIDGE TO INFINITY PDF

Je reageert onder je Facebook account.

Einde van de ZVO regeling « VPW

Learn how your comment data is processed. You can follow any responses to this entry through the RSS 2. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Het postadres is, PostbusRA, Emmen. Staff of the U. Rijksambtenarem collectieve arbeidsovereenkomst cao is een schriftelijke overeenkomst waarin afspraken over arbeidsvoorwaarden staan. Scholen zijn bijna altijd gesloten op Bevrijdingsdag. Vraag dit dan na op school. Degenen die reeds gebruik maakten van de ZVR en bij de ZVR-administratie bekend zijn, krijgen automatisch een aanvraag formulier toegezonden en worden hierbij aangespoord deze tijdig in te dienen.

Voor specifieke functies kan een afwijkende regeling gelden.